Η Responsive σχεδίαση ιστοσελίδας, η προσαρμογή δηλαδή της εμφάνισης της ιστοσελίδας σας ανάλογα με την συσκευή του χρήστη (smartphone, tablet, κλπ) είναι από τα πιο σημαντικά βήματα στην προώθηση της επιχείρησης σας ή του προσωπικού σας blog.

Responsive σχεδίαση ιστοσελίδας για όλες τις συσκευές

Προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, pc’s).

Έκτος από την εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας που παρέχεται στον χρήστη, η Responsive σχεδίαση ιστοσελίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στο Search Engine Optimization (SEO), μιας και είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ευρετηρίαση της ιστοσελίδας, να εμφανίζεται δηλαδή στα αποτελέσματα αναζήτησης, από τις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo κλπ.

Responsive σχεδίαση ιστοσελίδας Χανια

Όταν ο χρήστης πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα σας η οποία είναι Responsive, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα κινητό, η ιστοσελίδα διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να κάνει μεγέθυνση ή οριζόντιο σκρολ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές. Σύμφωνα με τις μετρήσεις το 2015 οι περιηγήσεις στο διαδίκτυο από κινητά και tablet ξεπέρασαν το 50%, πάνω από τους μισούς δηλαδή περιηγήθηκαν στο διαδίκτυο μέσω μιας κινητής συσκευής, πράγμα που δείχνει το πόσο σημαντικό είναι μια Responsive ιστοσελίδα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζει η Websiteditor βασίζονται σε νέους τεχνολογικούς σχεδιασμούς και είναι «Responsive», δηλαδή η κάθε σελίδα προσαρμόζεται σε εμφάνιση ανάλογα με την συσκευή του χρήστη.

 

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που να…»παίζει» σε όλες τις συσκευές;

Ζητήστε μας Προσφορά!

Συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς και σύντομα θα λάβετε στο mail σας την αναλυτική προσφορά μας.

Διαβάστε επίσης για τις υπηρεσίες μας στην  Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας.

Websiteditor
Κατασκευή Ιστοσελίδων – Search Engine Optimization
Χανιά, Κρήτη
@2017